Afla cat te costa sa recoltezi celulele stem

De-a lungul anilor, progresele tehnologiei in domeniul medical au reusit sa ofere pacientilor solutii in ceea ce priveste abordarea terapeutica a zeci de boli, considerate pana nu demult a fi sentinte la o viata departe de normalitate. Pe masura ce tratamentele experimentale au ajuns sa fie considerate de rutina, dorinta oamenilor de a beneficia de o sansa in plus la vindecare a dus la aparitia unui serviciu usor de implementat, si anume prelevarea de celule stem.

In acest fel, daca persoana care a ales sa pastreze intr-o unitate specializata acest tip de elemente celulare dobandeste pe parcursul urmatorilor 10-15 ani o boala din spectrul hematologic, oncologic etc, ea poate apela la un autotransplant care ii poate oferi rezultate remarcabile. Astfel, importanta analizarii acestei optiuni de tratament la timp este cruciala, dat fiind faptul ca momentul nasterii corespunde si momentului singular in care sangele cordonului ombilical poate fi prelevat, fara a cauza niciun prejudiciu integritatii noului nascut.

Cum intri in posesia tehnologiei cu celule stem

Fiind o procedura facil de implementat, simpla achizitie a unui kit de la o companie specializata in acest tip de tehnici medicale va poate garanta o prelevare sigura, urmata de analizarea elementelor recoltate si transportul lor la o unitate acreditata in acest domeniu. Ca testament al succesului terapeutic dovedit de ani de zile, bancile de celule stem din intreaga lume depoziteaza la momentul actual mii de astfel de probe, fiecare dintre ele reprezentand garantia unui tratament ce le poate salva viata posesorilor lui.

In ceea ce priveste accentul pus pe recoltare la momentul nasterii, aceasta deriva nu doar din faptul ca accesul la cordonul ombilical este crucial ci si datorita faptului ca gradul de diferentiere al celulelor stem este cel mai redus la acel moment, permitandu-le sa se specializeze ulterior in orice alt tip de celula din corp. In ceea ce priveste disponibilitatea lor odata ce organismul creste, aceasta este limitat a exclusiv la convertirea in elemente figurate ale sangelui, transplantul de acest tip fiind indeosebi folosit in cadrul tratamentului bolilor de sange.

Beneficiati de cele mai bune preturi la Stem Sure

Daca si dumnevoastra cautati sa va documentati dintr-o sursa acreditata despre tot ce presupune acest procedeu, apelati cu incredere la Stem Sure pentru a avea acces la un pret de recoltare celule stem, in functie de procedurile de care doriti sa beneficiati. In acest fel, va puteti bucura de un pachet personalizat, alaturi de toata atentia personalului specializat, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate.

Asadar, alaturi de pachetul standard de recoltare de celule hematopoietice sau mezenchimale puteti solicita analize suplimentare care sa completeze imaginea de ansamblu si sa va ajute ulterior, in eventualitatea in care va veti confrunta cu stabilirea unui plan de tratament. In ceea ce priveste in pret recoltare celule stem, in cadrul Stem Sure toate pachetele pornesc de la 1299 euro, urmand ca odata cu personalizarea acestuia sa ajungeti la o estimare a costului final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *