Ai poti depozita celulele stem

Probabil ca ai mai auzit pana acum despe celule stem, insa putine persoane stiu ce presupun acestea, iar acum ai ocazia de a afla mai multe. Acestea sunt folosite pentru a trata diferite afectiuni serioase printr-o modalitate simpla, fara a mai fi nevoie de proceduri complexe sau de transplanturi de organe si tesuturi. Cine este interesat de celule stem la StemSure va descoperi faptul ca exista o lista cu peste 80 de afectiuni care se pot trata si se asteapta ca in viitorul apropiat lista sa fie completata si cu altele.

Celulele stem sunt unice in organismul nostru prin abilitatile lor pentru ca se pot innoi si chiar diferentia in diferite tipuri de celule specializate, preluand mai multe roluri, in functie de nevoi. Asadar, acum pot fi tratate boli complicate prin regenerarea celulelor afectate in urma actiunii bolilor sau unor accidente.

Sangele cordonului ombilical

Celulele stem pot fi prelevate din diferite zone ale corpului, insa una dintre cele mai bogate surse este reprezentata de cea a cordonului ombilical, procedura fiind foarte simpla si minim invaziva. Totodata, acestea au capacitatea de a localiza celulele afectate din organism, urmand a le vindeca sau inlocui si, in acelasi timp, sunt si tinere, avand mai multe functii. Mai mult, cine se intereseaza despre celule stem la StemSure va descoperi faptul ca acestea rezista bine de-a lungul timpului, fara a-si pierde din proprietati, motiv pentru care se pot preleva oricand, urmand a fi folosite doar atunci cand este nevoie.

Depozitare corespunzatoare

Celulele sunt depozitate in banci specializate in cele mai bune conditii, astfel ca merita sa apelezi la aceasta solutie pentru a asigura sanatatea familiei tale. Oamenii de stiinta au determinat faptul ca cea mai potrivita modalitate de depozitare a acestor celule stem este izolata, adica trebuie sa fie separate de sange si de tesut. De asemenea, nu trebuie sa se foloseasca diferite enzime sau aditivi pentru ca exista riscul ca proprietatile sa fie alterate.

O popularitate mai mare

Celulele stem prelevate din sangele cordonului ombilical au devenit din ce in ce mai populare si in Romania intrucat s-a constientizat ca sunt aduse o multime de avantaje. Astfel, in ultimele doua decenii au fost efectuate cateva zeci de miii de transplanturi la nivel mondial, inclusiv in Romania. Totodata, oamenii de stiinta cauta noi solutii prin care sa se profite de abilitatile celulelor stem si se asteapta ca in viitorul apropiat sa poata fi tratate si diferite alte boli complicate. Cu alte cuvinte, acest potential de salvare a vietilor determina numeroase persoane sa recurga la celule stem la StemSure, iar daca iti doresti si tu poti face acest lucru, costurile fiind mult mai mici decat te-ai asteptat, insa beneficiile ulterioare nu pot fi comparate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *