Alege măști personalizate de calitate de la Agrafa.ro

Datorită creșterii recente a cazurilor de COVID în varianta Delta, măștile de față sunt importante acum mai mult ca niciodată. Începând din această toamnă, în România, specialiștii în sănătate publică au emis noi reguli care recomandă ca mai ales persoanele nevaccinate, dar și cele vaccinate să continue să poarte mască de față în interior și în exterior, în zonele cu transmitere substanțială sau mare cu cazuri de COVID-19.

Măștile faciale sunt recomandate pentru ca oamenii să se protejeze pe ei înșiși și pe alții de riscul care este unul tot mai mare în ceea ce privește transmiterea Covid-19 cu varianta Delta.

Mască textilă reutilizabilă personalizată

Cum pot cumpăramăști persona lizate de pe Agrafa.ro?

Pur și simplu.  Verificați toate opțiunile de modele pe care le avem sau încărcați-l pe cel propriu și apoi faceți clic pe unul dintre șabloane. Creați-vă propriile măști personalizate cu ajutorul instrumentului nostru de design, importând propriul logo, text sau design. Când ați terminat, faceți clic pe butonul „Adăugați în coș” pentru a comanda setul de măști personalizate pe care vi le doriți. 

Ca alternativă, puteți să cumpărați direct de pe rafturile online ale magazinului nostru de măști personalizate pentru adulți și pentru copii, care au fost deja create de designerii noștri independenți. Alegeți-o pe cea pe care v-o doriți și personalizați-o după propriul gust, dacă doriți. Puteți schimba culorile, textul, modelele și multe altele în cadrul instrumentului nostru de design.

Din ce sunt făcute măștile personalizate?

Oferim o varietate de măști de față diferite, cum ar fi măști din bumbac premium 100%, 100% poliester și o combinație de țesături din bumbac și poliester.

Sunt aceste măști de față reutilizabile?

Desigur, răspunsul este unul afirmativ, pentru că aceste măști personalizate la Agrafa pot fi spălate ori de câte ori se impune, apoi pot fi călcate și ulterior reutilizabile.

Câte măști personalizate pot cumpăra?

Nu există limită pentru numărul de măști personalizate pe care le puteți cumpăra de pe agrafa.ro, însă este necesar un anumit număr mimim pentru ca această comandă să poată fi validată.

Care este timpul de realizare pentru măști personalizate?

Este important să rețineți că măștile noastre personalizate sunt realizate la cerere, exact așa cum doriți. Din acest motiv, timpul de realizare poate fi mai lung decât cel cu care ați fi obișnuit cu produsele de pe raft, însă în doar câteva zile coletul va ajunge la dumneavoastră.

Astfel, dacă aveți în plan să vă comandați acum un set de măști personalizate, cel mai probabil, în 2-3 zile le veți și primi, iar asta pentru ca ne dorim ca persoanele care ne solicită serviciile să se bucure cât mai repede de produsele noastre.

Așa că, alegeți cu încredere serviciile de personalizare de la Agrafa Print, pentru că regulile devin mai ușor de respectat atunci când porți măști personalizate care reprezintă amprenta proprie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *