Am apelat la un rent a car zilele trecute

Nu se stie niciodata cand te poate lasa masina in drum si, cu siguranta, astfel de momente nu sunt deloc placute. Spun asta din proprie experienta, asa ca e bine sa stim ce avem de facut in astfel de cazuri, mai ales in cazul in care depindem de masina in fiecare zi. De fapt, e foarte simplu, chemi o masina de tractat, iar pentru zilele viitoare cand trebuie sa folosesti masina ai doua variante, ori imprumuti una daca ai de unde, ori inchiriezi una.

Eu am optat pentru a doua varianta pentru ca desi am prieteni care mi-ar fi imprumutat masina personala, am zis ca nu are rost sa ma complic pentru ca nu se stie niciodata ce se poate intampla si voiam sa imi stric relatiile. Pana in acel moment nu am mai inchiriat niciodata o masina, asa ca am inceput sa ma documentez imediat pentru ca in cel mai scurt timp voiam sa aleg ceva. Probabil ca inchirieri masini gasesti la tot pasul in ziua de azi, insa o firma profi nu o intalnesti oriunde. Sigur toata lumea a auzit de marile branduri americane prezente pe piata din Romania, insa nu numai ca preturile sunt mari, dar si conditiile impuse sunt foarte stricte, iar pentru cea mai mica zgaraietura ti se poate bloca in cont cateva sute de euro. Bineinteles, poti evita acest lucru daca iti cumperi asigurare, dar asigurarea costa la fel de mult cat masina, asa ca nu are rost.

Intamplator am descoperit Drive2U de care nu am mai auzit, nu stiu din ce tara sunt, dar au parut bine organizati online, cu o gama foarte variata de masini si cu preturi bune, asa ca am zis ca merita sa le dau o sansa. Si bine am facut, pentru ca nu regret deloc. Am avut parte de o experienta pozitiva, nimic de reprosat, intregul proces a fost foarte simplu, asa ca in numai cateva minute deja plecam cu masina.

E fain si ca gasesti cate o masina pentru toate nevoile, nu doar banalele Skoda Octavia sau VW Polo. Daca vrei ceva cu care sa mergi la munte, poti alege un SUV, daca vrei ceva economic poti alege un Logan, daca vrei ceva de lux ai multe modele la dispozitie, si sedan-uri si nu numai. Astfel, oricine cauta inchirieri masini, sigur poate sa apeleze la Drive2U, eu am facut-o si am fost pe deplin multumit si cu toate ca sper sa nu mai am niciodata nevoie sa fac asta si sa nu ma lase masina in drum, daca se va impune, sigur am sa o fac. Preturi bune, masini foarte bune, mult profesionalism, nimic de reprosat acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *