Asa am reusit sa invat pentru examenul de bacalaureat

Cu siguranta, unul dintre cele mai importante momente din viata unui licean este examenul de bacalaureat, iar cum acesta se apropie cu pasi repezi, este de la sine inteles de ce elevii ar trebui sa se apuce deja de invatat. Totusi, pentru ca traim intr-o lume moderna, si invatatul poate fi diferit, mai eficient, iar platforma Emedi este un loc numai bun catre care te vei putea orienta.

Spune adio culegerilor

Probabil ca orice elev de liceu abia asteapta sa spuna adio cartilor si culegerilor, insa cu ajutorul Emedi o vor putea face chiar inainte de examenul de bacalaureat. Nu mai ai nevoie de acestea in conditiile in care platforma Emedi este disponibila si aduce toate informatiile necesare pentru ca liceenii sa se poata pregati asa cum se cuvine.

Toate informatiile in acelasi loc

Aici gasesti toate informatiile in acelasi loc, fiind foarte simplu sa le gasesti pe cele care te intereseaza. Platforma e bine organizata, lectiile sunt impartite pe capitole, intr-un mod cat mai eficient pentru ca utilizatorilor sa le fie cat mai usor sa ajunga la tot ceea ce este important.

Pe orice device

Emedi e o platforma accesibila pe toate dispozitivele, atat pe laptop in varianta desktop, cat si in versiunea de mobil, pentru telefoane si tablete. Cu alte cuvinte, poti sa inveti oriunde te simti tu mai bine, fie acasa, fie la biblioteca, in parc si nu numai. Niciodata nu a fost atat de simplu si de comod sa te pregatesti pentru examenul de bacalaureat.

Profiti de timpul pe care il ai la dispozitie

Cu siguranta, aceasta este o modalitate numai buna prin care sa profiti de timpul pe care il ai la dispozitie. Daca esti intr-o calatorie si ai niste timp liber, de ce sa nu mai treci in revista materia sau sa lamuresti niste aspecte pe care nu le stapanesti?

Abonamente foarte avantajoase

Poate ca nu esti inca convins de toate avantajele aduse de platforma Emedi, insa de ce sa nu te convingi pe propria piele? Poti sa o testezi timp de doua zile pentru numai 10 lei. Ulterior, cu siguranta vei dori sa te orientezi catre unul din pachetele disponibile, asa ca poti incepe cu cel de o luna pentru care vei plati 35 de lei. Totusi, tariful devine mai avantajos pentru doua luni, fiinde de numai 59 de lei, pe cand pentru trei luni vei aloca 89 de lei. Mai mult, la Emedi exista posibilitatea de a opta pentru consultanta de specialitate timp de 6 luni, pretul fiind de 1000 de lei, iar pe aceasta cale, cu siguranta, te vei apropia de o nota cat mai mare la examenul de bacalaureat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *