Biletzele

Comments Off on Biletzele

Biletzele in Romania sunt SENZATIONALE (adica reclama la ZeroTV)
In clasa I ne trimiteam biletzele de dragoste, in clasa a 7 a ne trimiteam biletzele in care faceam caterinca de profa, la liceu ne trimeteam biletzele cu scopul de a face sex, la facultate biletzelul roz parfumat era subiect la Protv dar aici intervine blonda (marea doamna a politicii) … AZI am primit un biletz in Coloseum. Eram la sedintza cu asociatia si  chiar inainte sa ma iau loc pe scaun i-am observat pe baietii care stateau la separeul de langa noi (intre noi un geam) cum s-au reorintat toti catre masa asociatiei noastre… se pare ca eu si noua noastra colega de asociatie le-am starnit interesul… mie mi s-a ridicat nivelul de interes asupra penibilului in care cad barbatii fara succes la femei.
Fata care trebuia sa-mi aduca capuccino mi-a adus un biletz… de la cel mai urat baiat de la masa… vorba lu zapacel (eu eram cu spatele la ei) VEZI CA ALA DE ITI SCRIE E NASPA rau!!!
De la biletz si raspunsurile prin geam pana la venitul la noi la masa si penibilul in care a cazut cerandu-mi nr de telefon, idul de mess si tzinutul dupa mine pe strada si intreabare: Esti genul ala de femeie care….

(n-am retzinut ce a intrebat ca nu m-a interesat oricum vroia sa para dragutz)…
Raspunsul a fost: SUNT genul ala de femeie care cauta DRAGOSTEA aceea fara de care NU POTI SA TRAIESTI! PA!
dar l-am lasat pe baiat sa ma caute pe google sa-si gaseasca biletzelul fara sa stie nimic despre mine…
Multumesc lui sebi si silviei (zapacel) pentru ca au avut grija de mine sa nu patzesc nimic.
Si sunt in continuare socata de reactia de gelozie pe succesul atractiei fizice pe care o posed a colegului meu (nu-i dam nume)… V-am zis ca sedintzele se tzin in scoala in timpul zilei nu la cafenele seara… Nu e vina mea ca am fost intrerupti… din…. hmmm