Cămin pentru bătrâni privat și de calitate

Ești o persoană în vărsă care caută un azil de bătrâni privat, însă nimic nu ți-a plăcut până acum? Fii sigur că la Sky Angel vei avea parte doar de cele mai bune condiții de trai, de standarde europene privind calitatea serviciilor și îngrijirea bătrânilor, dar și de un mediu care să te facă să te simți ca acasă. Dispunem de posibilitatea de a petrece o perioadă de timp prestabilită sau definitivă deoarece dorim să ne adaptăm în funcție de preferințele clienților noștri. Vei primi toate îngrijirile necesare din partea echipei noastre profesionale și vei putea beneficia de servicii de calitate ireproșabilă. Mediul este plăcut și relaxant, iar activitățile, plimbările, excursiile și evenimentele speciale sunt doar câteva dintre avantajele noastre. Te așteptăm cu prețuri bune, astfel încât ne poți contacta oricând.

Implicare și profesionalism

Personalul și echipa de la Sky Angel se dovedește a fi foarte atentă la toate nevoile beneficiarilor noștri, care locuiesc aici, astfel încât profesionalismul, sprijinul și implicarea sunt cele mai importante aspecte pe care le vei regăsi în cadrul căminului nostru. Vei avea parte de un mediu plăcut, o atmosferă prietenoasă, alături de personalul nostru, dar și de viitorii prieteni.

Gamă de servicii

La Sky Angel dispunem de o gamă variată de servicii pe care le punem la dispoziție, astfel încât avem oferte de cazare pe perioade limitate sau definitive și oferim supraveghere constantă pentru persoanele care urmează anumite tratamente. De asemenea, oferim servicii de îngrijire și asistență medicală la orice oră, servicii de cosmetică la cerere, dar și servicii de curățenie generală și de întreținere a spațiului în care se locuiește. Asigurăm toate mesele principale ale zilei, preparate în propria bucătărie, iar activitățile zilnice vor asigura un stil de viață activ și sănătos. De asemenea, acordăm o importanță deosebită zilelor de naștere, dar și evenimentelor speciale, precum sărbătorile creștine.

Dotări multiple

Multitudinea de dotări ale căminului nostru de bătrâni oferă posibilitatea de a profita de condiții mai mult decât primitoare, astfel încât toate camerele și spațiile sunt complet mobilate și dotate cu toate cele necesare, dispunem de livadă și grădină cu alimente proaspete, iar lacul de pescuit este perfect pentru cei pasionați. De asemenea, nu lipsesc spațiile mari pentru plimbări, dar și biblioteca din care poți alege orice volum din literatura universală.

Profită de avantaje

Unul dintre avantajele complexului constă în situarea acestuia departe de oraș, cu scopul de a oferi cât mai multă liniște și un ambient plăcut. De asemenea, construcția clădirii a fost gândită de către specialiști pentru a spori confortul, iar camerele sunt amenajate inedit, complet și modern.

Apelează cu încredere

La Sky Angel dispunem de prețuri foarte bune, astfel că ne poți contacta oricând pentru a afla mai multe detalii și informații.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *