Cat de utile sunt motocoasele in gospodaria ta

Gospodariile sunt dificil de pus la punct, fiind unele elemente care nu trebuie sa lipseasca, printre care si niste motocoase, intrucat acestea au rolul de a ne face viata mult mai usoara. Poti sa dai click aici pentru a descoperi o gama foarte bogata, pentru toate nevoile si preferintele, insa cei care nu au cunostinte in domeniu pot fi pusi in dificultate atunci cand trebuie sa ia o decizie. In schimb, la Scule Ucraina totul e bine organizat, motiv pentru care este esential sa fie determinate cerintele necesare pentru a lua cea mai buna decizie.

Diferite tipuri

Principalele tipuri sunt motocoasele electrice si cele pe benzina, ambele avand propriile plusuri si minusuri. Asadar, prima dintre acestea e considerata mult mai silentioasa, implica o intretinere mai simpla si e mult mai usor de folosit decat cea pe benzina, care are nevoie nu numai de combustibil, ci si de ulei. In schimb, acestea din urma au avantajul ca propun o putere mai mare si uneori pot fi mai comode datorita faptului ca nu presupun un fir lung, care sa trebuiasca a fi conectat la priza. Cu alte cuvinte, in functie de dimensiunile terenului nostru putem lua cea mai buna decizie.

Putere

Poti sa dai click aici pentru a afla mai multe despre puterea motorului motocoaselor. Asadar, in cazul celor pe benzina puteea se masoara in W, iar pentru terenurile cu o suprafata mai mare de 100 de metri patrati poate fi nevoie de un model cu minim 1000W. In acelasi timp, la cele pentru benzina puterea se calculeaza in cai putere, iar 1 CP este echivalentul a 735W.

Mod de taiere

Un ultim criteriu de care trebuie sa se tina cont este sistemul de taiere, deoarece unele modele pot avea incorporate niste lame obisnuite, fie se pot baza pe un sistem cu fir de nailon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *