Ce tehnologii noi a adus Nissan în ultimii ani

Nissan este o marcă renumită care activează de mulți ani în industria auto. Datorită angajamentului lor față de inovație și excelență, Nissan a continuat să producă vehicule care răspund nevoilor clienților săi. În ultimii ani, Nissan a introdus în mașinile sale noi caracteristici care au luat cu asalt piața. Aceste caracteristici nu numai că oferă experiențe de conducere îmbunătățite, dar asigură și siguranța pasagerilor. Tot ce mai rămâne să faci este să găsești un dealer Nissan bun precum Auto Cobălcescu!

Nissan Safety Shield 360

Una dintre cele mai impresionante caracteristici noi pe care le au mașinile Nissan este Nissan Safety Shield 360. Această caracteristică este o suită completă de siguranță care oferă pasagerilor o protecție de 360 de grade. Aceasta include șase tehnologii avansate care lucrează împreună pentru a vă menține pe dumneavoastră și pe pasageri în siguranță.

Printre aceste tehnologii se numără frânarea automată de urgență cu detectarea pietonilor, avertizarea privind unghiul mort, avertizarea privind traficul transversal din spate, avertizarea de părăsire a benzii de rulare, asistența pentru faza lungă și frânarea automată din spate. Cu Nissan Safety Shield 360, vă puteți bucura de liniștea de a ști că sunteți protejat de eventualele accidente.

Asistență Nissan ProPILOT

O altă caracteristică nouă pe care o au mașinile Nissan este Nissan ProPILOT Assist. Această tehnologie oferă șoferului o experiență de conducere semi-autonomă. Aceasta îl ajută pe șofer să mențină o distanță de siguranță față de vehiculul din față, să mențină mașina centrată pe banda sa și chiar să oprească complet mașina dacă este necesar. Nissan ProPILOT Assist este perfect pentru autostrăzile aglomerate, deoarece elimină stresul de a conduce în traficul aglomerat. De asemenea, ajută la reducerea șanselor de accidente prin menținerea mașinii centrate pe banda sa.

Mobilitate inteligentă Nissan

Nissan Intelligent Mobility este o nouă funcție care ajută la îmbunătățirea experienței de condus. Aceasta integrează tehnologii avansate, cum ar fi controlul inteligent al vitezei de croazieră, prevenirea părăsirii benzii de rulare și frânarea automată de urgență, pentru a oferi o experiență de condus mai sigură și mai plăcută. Cu Nissan Intelligent Mobility, vă puteți bucura de un condus lin și confortabil, chiar și în condiții dificile. Această caracteristică este perfectă pentru cei care caută un vehicul care să îi ajute să rămână concentrați pe drum, fără a fi nevoiți să își facă griji cu privire la distragerile care apar la volan.

Servicii NissanConnect

NissanConnect Services este o nouă funcție care oferă o experiență de condus conectată. Această funcție integrează smartphone-ul dvs. cu sistemul de infotainment al mașinii, permițându-vă să accesați o serie de servicii, cum ar fi pornirea de la distanță, închiderea/deschiderea de la distanță și localizarea vehiculului. Cu NissanConnect Services, puteți rămâne conectat la mașina dumneavoastră, chiar și atunci când nu vă aflați în ea. Această funcție este perfectă pentru cei care sunt mereu în mișcare și doresc să rămână conectați la vehiculul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *