Ce trebuie sa stiti despre coroanele din zirconiu?

Coroanele din zirconiu atrag tot mai multi pacienti, deoarece au multe avantaje atunci cand sunt purtate de pacientii care au nevoie de ele. Cu toate acestea, coroanele din zirconiu sunt materiale dentare destul de noi si este posibil sa aveti inca multe intrebari despre cum functioneaza si cat de rapid se acomodeaza cavitatea bucala cu ele.

Prin urmare, va vom ajuta prezentandu-va coroanele din zirconiu si mai ales explicandu-va de ce majoritatea pacientilor de astazi aleg sa aiba instalate coroane din zirconiu la pret accesibil oricui.

Ce este o coroana de zirconiu?

In primul rand, o coroana de zirconiu este formata din doua parti distincte, mai exact un prim fabricat din oxid de zirconiu, care va fi produs utilizand un design asistat de computer, pentru a obtine o amplasare perfecta. Aceasta parte constituie nucleul coroanei, care ii confera o rezistenta mult mai mare decat metalele utilizate in coroanele conventionale.  O a doua parte acopera miezurile in oxid de zirconiu si ofera un finisaj perfect. Aceasta parte este realizata din ceramica care va fi aplicata si arsa strat cu strat pentru a ajunge cat mai aproape posibil de redarea unui dinte real.

Care sunt avantajele coroanelor din zirconiu?

Coroana de zirconiu are mai multe avantaje care ii permit sa ofere o solutie mult mai interesanta decat toate celelalte tipuri de coroane care sunt de obicei oferite de medicii stomatologi din Romania.

Miezul coroanei de zirconiu este realizat folosind tehnici de proiectare asistate de calculator, rezultand un rezultat perfect si o proteza care se va potrivi perfect pe osul maxilarului pacientului.

Interiorul coroanei de zirconiu este realizat din oxid de zirconiu, un material alb, care permite trecerea luminii. Aceasta caracteristica permite protezei de zirconiu sa se comporte exact ca un dinte adevarat. Oxidul de zirconiu care constituie miezul coroanei de zirconiu are proprietati mecanice mai bune decat alte materiale dentare utilizate in mod obisnuit, fiind in acelasi timp mult mai rezistent. Prin urmare, coroanele cu zirconiu au o viata mult mai lunga decat orice alta coroana dentara. Mai mult decat atat, la Stoma Urgent, puteti gasi coroana de zirconiu la un pret foarte bun.

De asemenea, coroana de zirconiu nu transmite o incarcare electrica si ofera o rezistenta mai mare la frig si caldura, ceea ce ii permite sa ofere o rezistenta termica mai mare.

In plus, coroanele din zirconiu la pret bun de la Stoma Urgent ofera o mare rezistenta la stresul mecanic, ceea ce le permite sa fie utilizate pentru a inlocui molarii, care sufera cea mai mare presiune in timpul mestecatiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *