Cel mai bun motor de cautare pentru bilete de avion

Dacă lucrezi în industria turismului, 2020 poate să nu fi fost cel mai bun an al tău. Multe agenții au fost nevoite să se adapteze la mediul actual și acesta este un moment bun pentru a investi în soluții care conduc la o eficiență mai mare. În acest context, vă reamintim de software-ul de rezervare de călătorie pe care Quick Sell îl oferă. Mulți oameni își planifică singuri vacanțele și nu mai apelează la serviciile unei agenții de turism.

Pe de altă parte, dacă acesta din urmă este apreciat de toți clienții, cu siguranță nu trebuie să pierzi. Software-ul de rezervare a călătoriilor ajută foarte mult, motiv pentru care Quick Sell este compatibil cu toți operatorii de turism. Desigur, există multe detalii pe care toată lumea ar trebui să le cunoască, deoarece nu trebuie să plătiți pentru a vă asocia cu Quick Sell și totul durează câteva minute. Sistemul propus este chiar gratuit, cu suport tehnic 24 de ore din 24 și necesită doar un simplu abonament.

Pretul este modest in comparatie cu toate beneficiile oferite in schimb. Acest software deschide porțile unora dintre cei mai mari furnizori de servicii de călătorie și vă ajută să alegeți cel mai bun. Cu alte cuvinte, ai fundația perfectă pentru a oferi clienților exact ceea ce își doresc, iar să înființezi propria agenție de turism este mult mai ușor, deoarece Quick Sell te ajută să treci prin mulți pași.

Puteți crea tot felul de site-uri web eficiente de la zero, intuitive și ușor de utilizat pentru utilizatorii din întreaga lume care caută vacanța visurilor lor. Toate informațiile de care cineva ar putea fi interesat despre vacanța lor sunt acum disponibile direct în motorul de căutare în sine, ceea ce este foarte convenabil. Fie că sunt hoteluri, pensiuni sau vile, vehicule sau alte servicii, totul este la doar un clic distanță.

Quick Sell vă aduce mai aproape de o listă cu peste 60 de furnizori din lumea călătoriilor, iar lista este actualizată în mod constant. Conexiunea se face prin XML/API fără probleme, așa că un simplu motor de căutare de acest tip este un plus esențial pentru orice agenție de turism, mai ales că soluția este disponibilă în versiuni desktop și mobile. Daca ai nevoie de un motor de cautare bilete avion, atunci, cu siguranta, Quick Sell este exact ceea ce iti doresti! Apeleaza acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *