Cine aduce Tesla mai aproape de romani

Masinile electrice pun stapanire pe intreaga lume, iar toti producatorii cauta solutii prin care isi imbunatateasca tehnologiile, astfel incat sa ofere performante maxime. In schimb, Tesla a impus cele mai inalte standarde in domeniu, iar acum producatorul american este mai aproape de romani prin intermediul Teslounge. Aici oricine poate gasi cele mai bune preturi Tesla in Romania si are acces la solutii financiare foarte avantajoase.

Indiferent de modelul Tesla pe care il alegi te vei bucura de siguranta deplina la orice drum parcurs. Acestea asigura protectie la impact frontal si lateral, in timp ce riscul de rasturnare este foarte scazut. Zonele de deformare controlata resusesc sa absoarba si sa distribuie uniform energia transferata in timpul impactului, ceea ce duce la reducerea considerabila a riscului de ranire. Totodata, imbinarea dintre montantul central foarte puternic si structura de bare de sustinere au acelasi rol, de absorbtie a energiei si protectie.

Datorita faptului ca setul de baterii care este foarte greu este asezat sub masina este asigurat un centru de greutate coborat, fapt care contribuie semnificativ la reducerea riscului de rasturnare. De asemenea, orice model Tesla este construit in asa fel incat sa fie cat de sigur se poate, iar arhitectura sa este integral electrica. Printre sistemele de securitate putem aminti de radarul frontal care poate identifica pericolele pana la o distanta de 160 de metri, iar camerele 360 amplasate in fata, spate si pe laterale asigura vizibilitate maxima. In plus, 12 senzori cu ultrasunete au rolul de a detecta vehiculele din apropiere pentru a preveni potentiale accidente.

Alte „bonusuri” sunt 8 airbaguri, doua fiind alocate impactului lateral, iar sase pentru cel frontal, dar si controlul stabilitatii, sisteme de monitorizare a presiunii in pneuri, dar si antifurt. Alege sa conduci in deplina siguranta si poti vedea chiar acum cele mai avantajoase preturi Tesla in Romania. Bucura-te de o experienta placuta la fiecare drum parcurs, in special datorita capabilitatii full self driving. Mai mult, autoturismul tau Tesla poate fi chemat in locul indicat, dar poate si parca automat, rezolvand astfel una dintre cele mai mari neplaceri ale soferilor. Parcarea laterala, cu fata sau cu spatele se poate face de acum inainte printr-o simpla atingere de buton.

Autoturismele Tesla devin acum mai accesibile ca niciodata si oricine se poate bucura de pe urma avantajelor promise. Apeleaza la Teslounge unde ai parte de sprijin deplin si acces la cele mai avantajoase solutii de finantare dedicate persoanelor juridice. Profita chiar acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *