Cursurile de MMA sunt cel mai bun mod de autoapărare într-o situație reală de conflict

Dacă vrei să te simți în siguranță oriunde ai merge și de fiecare dată când te întorci acasă la ore târzii, îți recomand cu încredere să practici cursuri de autoapărare. Mai mult, trecând peste faptul că înveți tehnici care te ajută să-i ții la distanță pe cei care vor să îți facă rău, îți dezvolți musculatura și poate că cel mai important, încrederea în sine. În urmă cu șase luni de zile, am apelat la o sală de MMA în București și consider că a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimul timp. Mă simt bine în pielea mea, sunt mai energic și nu m-e frică să mă întorc acasă la ore târzii. Este important să știi ce să faci într-o situație de risc. Eu am învățat să nu mă panichez, un lucru extrem de important pentru o persoană ca mine, deoarece uneori creierul meu nu mai reacționează corespunzător la stimulii externi.

Pe lângă toate aceste beneficii de care mă bucur constant, mersul la antrenament a devenit un hobby eliberator, dacă pot să-l descriu așa. Mă simt relaxat, puternic și invincibil. Există o comunitate extraordinară, cu oameni determinați și plini de viață. Dacă îți place să trăiești și iubești ceea ce ți se întâmplă, ai grijă de cele mai de preț lucruri ale tale: inocența și curajul. Înscrie-te la cursuri de MMA și rămâi pe poziții, chiar și atunci când ai impresia că lumea se destramă. Spun aceste lucruri din experiența acumulată printre oamenii care au ales de bună voie să se apere atât de persoane exterioare rău intenționate, cât și de propria conștiință. Luptele sunt o modalitate ideală de a rămâne în echilibru. Elimini sentimentele nedorite și stările neplăcute prin acest tip de exprimare.

Te așteptăm și pe tine în echipa noastră de campioni în devenire, iar când zic campioni, mă refer la persoanele care au reușit să depășească anumite momente dificile din viață. Nu pot spune nimic altceva: totul începe cu pași mici. Într-o lume plină de intenții nefavorabile și greutăți la fiecare pas, integrarea într-o comunitate care să-ți împărtășească aceleași trăiri și nevoi este mai mult decât necesară în procesul de vindecare și acceptare. Încă de mici am fost obișnuiți să relaționăm cu cei din jur și să ne facem prieteni. Atunci când te confrunți cu cele mai întunecate gânduri, comunitatea te sprijină și îți rămâne alături până în punctul în care tot ce ai acumulat poate fi divizat în bine și în rău. Pe scurt, cursurile de MMA sunt cel mai bun mod de autoapărare într-o situație reală de conflict, însă ține minte că de cele mai multe ori tu poți reprezenta conflictul cel mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *