De ce este ideal sa inchiriezi o masina in concediuSa inchiriezi o masina nu a fost niciodata mai simplu ca la Drive2U, motiv pentru care de fiecare data cand ai nevoie stii la cine sa apelezi. Nu conteaza daca calatoresti in scop de afaceri, fie mergi intr-o vacanta, o masina iti aduce mai multa libertate, astfel vei avea ocazia de a descoperi in amanunt locurile in care ajungi. Multe dintre acestea nici nu sunt accesibile prin intermediul mijloacelor de transport in comun, asa ca nu este deloc dificil sa iti faci excursia una mult mai vasta.

Un itinerariu bogat

Serviciul de inchiriere auto iti aduce posibilitatea de a-ti pune la punct un itinerariu bogat pe care sa il alcatuiesti in functie de preferinte. Nu trebuie sa te limitezi numai la anumite zone, ci acum le poti descoperi pe toate, ceea ce presupune ca vacanta ta va fi mult mai distractiva si mai variata.

Alege masina de care ai nevoie

La Drive2U este foarte simplu sa alegi masina de care ai nevoie, iar optiunile sunt destul de variate in acest sens. Daca iti doresti o varianta practica dar economica, atunci poti sa te orientezi catre Dacia Logan, insa daca totusi preferi o varianta ceva mai mare pentru o calatorie la munte, atunci un SUV Volkswagen Tiguan sau Honda CRV poate fi exact ceea ce cautai. Nu uita nici de faptul ca poti alege un Volkswagen Multivan, numai bun pentru grupurile de 8 persoane pentru a nu mai fie nevoie sa se inchirieze masini separate.

Intretinerea nu este raspunderea ta

De ce sa mergi in vacanta cu masina ta pentru care trebuie sa platesti asigurari, taxe, impozite, viniete, revizii si nu numai, cand e mult mai simplu sa inchiriezi una? Trebuie doar sa alimentezi cu carburant si sa te bucuri de o experienta cat mai grozava.

Te asteapta mult confort

Oricand vei putea alege o masina superioara, echipata cu cele mai importante functii si care sa aduca tot confortul de care ai nevoie in fiecare calatorie, asa ca Drive2U reprezinta locul ideal catre care sa te orientezi.

Nu ai nevoie de bugete generoase

In plus, nici nu este scump sa inchiriezi o masina la Drive2U, iar daca costurile se impart la tot calatorii, atunci ajungi sa platesti mai putin chiar si decat pentru mijloacele de transport in comun, motiv pentru care merita sa profiti.

Pentru orice tip de calatorie

Aceasta se dovedeste a fi o solutie ideala pentru orice tip de calatorie, asa ca nu conteaza ca inchiriezi masina atunci cand mergi undeva in interes de serviciu sau daca mergi in vacanta, intotdeauna te vei bucura de mai mult confort pe aceasta cale, asa ca Drive2U este locul ideal catre care sa te orientezi.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *