De pe ce site oare imi pot alege o croaziera

Atunci cand vine vorba de programarea concediului am mereu o problema extrem de mare. Poate ca pentru multi nu este asa o mare chestie, dar mie imi este foarte greu sa ma hotarasc asupra unui loc de relaxare. Poate parea o chestiune usoara, simpla si banala, insa ea exte extrem de dificila.

Solutia gasirii unei la solutii la dilema mea a fost oferita de gasirea unor oferte destul de interesante. Mai exact, ofertele celor de la Cruise Hub. Si acestea nu erau orice fel de oferte, ci unele care aveau sa te trimita intr-o croaziera in lumea larga.

Va spun sincer ca la inceput ideea mi s-a parut extrem de exotica. Apoi, am intra in zona de intrebari si raspunsuri, un fel de Q&A cu mine insumi. In cele din urma, m-am decis ca trebuie sa incerc, sa vad cum este sa mergi intr-o croaziera. Asa ca am intrat pe site-ul Cruise Hub si m-am uitat la rutele si pachetele pe care le aveau prezentate pe site.

Ca sa nu merg prea departe, am optat pentru o croaziera pe Marea Mediterana. Nu am vrut sa ma duc pe nu stiu care oceane. Am dorit ceva aproape de casa, dar in acelasi timp si ceva care nu mai vazusem. Asa ca varianta pe care am stabilit-o mi s-a parut extrem de viabila.

Ca sa fie sinceritate pana la capat, am avut emotii cat casa cu privire la aceasta aventura. Nu mai mersesem niciodata cu o nava de croaziera, iar momentul reprezenta o adevarata premiera. Cu toate emotiile am pornit la drum si  am avut curajul sa incerc si acest lucru.

Acum, dupa ce calatoria a luat sfarsit, pot sa va spun ca am avut parte de o experienta extraordinara. Din cauza emotiilor pe care le-am avut nici nu am avut curajul sa imi imaginez cum o sa fie. Insa chiar daca mi-as fi imaginat intr-un fel, cu siguranta ca ar fi fost mult sub ceea ce am vazut pe parcursul calatoriei mele.

Experienta traita pe vasul de croaziera a fost una extrem de placuta. Nu am avut nici un fel neplaceri pe timpul calatoriei. Totul a decurs extraordinar de bine. Pe parcursul zilelor petrecute pe vas am intalnit oameni deosebiti, am vazut locuri extraodinare. De mentionat mai este si faptul ca personalul vasului s-a comportat exemplar. Am avut parte de un tratament absolut regesc.

Va indemn sa mergeti sa vizitati locuri prin intermediul croazierelor. Nu o sa regretati daca cumparati un bilet. Consider ca este o investitie in sanatea mentala si sufleteasca a fiecarui om. Merita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *