Dealerul Dacia in care sa ai incredere

Auto Cobalcescu, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati dealeri auto din Romania, vine in intampinarea iubitorilor de masini si nu numai, cu o gama larga de modele servicii si oferte de nefuzat in ceea ce priveste marca autohtona Dacia.

Dacia SPRING

Modele pentru toate nevoile

Fie ca esti in cautarea unei masini pentru intreaga familie, fie ca preferi modele aspectuoase si puternice sau chiar vrei sa treci la nivelul urmator si sa iti achizitionezi un model electric, renumitul dealer Dacia iti pune la dispozitie cate un model pentru toate gusturile, care sa indeplineasca exact acele criterii pe care le ai in minte cand te gandesti la masina perfecta. In acest sens, ai variate optiuni precum: un SUV modern cum este noul Dacia Duster, o masina extrem de spatioasa pentru intreaga familie de tipul Dacia Lodgy, sau chiar Dacia Spring, cea mai accesibila masina electrică de pe piata la momentul actual.

Servicii de intretinere asigurate

Grija pentru autovehiculul si pentru siguranta tuturor clientilor care ne trec pragul devine o prioritate pentru expertii nostri, echipati si instruiti la cele mai inalte standarde de calitate. In acest sens, le punem la dispozitie numeroase servicii care sa asigure bunastarea masinii pentru o perioada lunga de timp. Astfel ca oferim atat servicii de revizie, electrica, diagnoza, geometrie, schimb anvelope si alte operațiuni mecanice, cat si inspectiile periodice impuse de lege precum ITP sau asigurarile anuale.

De asemenea, atelierele noastre sunt dotate cu toate echipamentele de ultima generatie si instrumentele necesare expertilor in vederea realizarii operatiunilor solicitate in cel mai scurt timp, garantand totodata gasirea unei rezolvari pentru orice problema, indiferent de natura acesteia.

Iti stam intotdeauna la dispozitie cu tot ajutorul de care ai nevoie in cazul in care intampini evenimente rutiere nefavorabile care afecteaza calitatea si aspectul autovehiculului tau. Astfel, iti garantam rezolvarea problemelor legate de caroserie in cel mai scurt timp, deoarece atat siguranta, cat si timpul tau si increderea ta sunt o prioritate pentru noi. De aceea dorim sa oferim toate serviciile necesare restaurarii masinii intr-o singura locatie, pentru a nu fi nevoit sa consumati resurse financiare si de timp inutil. In acest sens, in cazul in care ati fost implicat intr-un astfel de eveniment rutier ce a avut repercusiuni negative asupra masinii dumneavoastra Dacia, puteti beneficia de:

Serviciul de politie accidente ușoare pentru toate sectoarele din Bucuresti;

Consiliere pentru completarea constatului amiabil;

Constatare daune in parteneriat cu majoritatea asiguratorilor;

Reparatii de caroserie cu piese si procedee specifice marcii Dacia.

In acest fel, dorim sa venim in ajutorul clientilor nostri cu pachete complete, care sa le asigure toate nevoile si solicitarile pe care acestia le au in momentul dar si dupa ce aleg sa investeasca intr-o masina Dacia furnizata de Auto Cobalcescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *