Magazinele de it si electronice s-au umplut de smartwatch-uri

Orice persoana pasionata de tehnologie trebuie sa aiba in colectie cel putin un smartwatch pentru ca acestea au rolul de a ne face viata mult mai simpla si usureaza nenumarate activitati. In plus, pe piata sunt disponibile o multime de modele, pentru toate nevoile si preferintele, iar preturile au devenit mai accesibile ca niciodata. Asadar, o gama foarte variata se gaseste in cadrul magazinului online iUni, unde tarifele incep de la 50 de lei.

Mai multe functii

Cei mai multi utilizatori folosesc ceasurile inteligente pentru a prelua sau initia cu usurinta apelurile, direct de la incheietura mainii, insa si pentru a verifica mesajele si notificarile venite de pe retelele de socializare. Se poate reda si muzica din telefon, iar agenda este transferata instant, alaturi de jurnalul de apeluri. De asemenea, sunt disponibile si nenumarate functii ideale pentru sportivi, incepand de la pedometru, cronometru, termometru si nu numai, prin intermediul carora se pot monitoriza si imbunatati activitatea. Si functia de monitorizare a somnului este esentiala pentru fiecare dintre noi intrucat avem posibilitatea de a ne odihni in cele mai bune conditii.

Diferite caracteristici

Acestea variaza de la un smartwatch la altul, insa toate functiile disponibile sunt accesibile prin intermediul unui ecran tactil a carui dimensiuni variaza in functie de varianta aleasa. De asemenea, si capacitatea bateriei este diferita, insa media este de 400 mAh, ceea ce presupune o autonomie de pana la cateva zile, in timp ce pentru o incarcare completa sunt suficiente circa 3 ore.

Vino in showroom

Cei care vor sa comanda online o pot face de aici, bucurandu-se de transport gratuit prin curier de fiecare data cand comanda produse in valoare de minim 499 de lei. In plus, oricine poate veni in showroom-ul din Bucuresti pentru a testa dispozitivele si pentru a fi siguri de alegerea facuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *