Modalitati prin care iti poti imbunatati cashflow-ul

Sa ai propria afacere poate parea un vis pentru unii, dar cei care nu sunt implicati direct nu stiu cat de dificil este sa derulam activitatea in conditii optime. Totusi, in ziua de azi avem acces la diferite solutii de creditare pentru firme, iar Omnicredit prezinta 3 modalitati pentru imbunatatirea cashflow-ului, incepand de la factoring, pana la scontare si microcreditare.

Despre Omnicredit

Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania care ofera mai multe servicii financiare, totul cu un minim de documente. Omnicredit a luat nastere din dorinta de a venit in sprijinul oamenilor de afaceri care doresc sa evite birocratia si sa aiba acces la sisteme economice bine puse la punct. Aici au oportunitatea de a-si exprima creativitatea fara griji si fara presiune din punct de vedere financiar. Educatia financiara vine in ajutorul oricarui om de afaceri modern care isi doreste sa nu aiba nici cea mai mica presiune financiara.

Ce este factoring-ul

Printre solutiile disponibile aici amintim de factoring, care se dovedeste a fi o solutie foarte buna pentru societatile care vand produse si servicii cu factura la termen de plata pentru ca in multe contexte poate fi nevoie de incasarea mai rapida a banilor. In acest sens, prin intermediul factoringului se cesioneaza creantele catre Omnicredit si astfel se incaseaza banii pe loc, ocazie cu care se deblocheaza lichidatatile. Principalele avantaje ale acestei solutii sunt reprezentate de faptul ca e foarte simpla, flexibila si nu reprezinta un credit.

Ce presupune scontarea

Scontarea reprezinta o solutie financiara prin intermediul careia se pot incasa pe loc bilete la ordin si cec-urile primite de la clienti cu termen de plata in viitor. Solutia este foarte simpla si presupune girarea catre Omnicredit care le plateste pe loc si astfel asteapta in locul tau incasarea la scadenta. Principalul beneficiu adus de o asemenea solutie este reprezintat de simplitate. Ai ocazia de a rezolva totul din numai cateva click-uri, fiind mai usor ca niciodata sa obtii sprijinul financiar de care ai nevoie.

Cum te ajuta microcreditarea

Microcreditarea reprezinta o alta solutie financiara pe care merita sa o ai in vedere intrucat prin intermediul acesteia poti obtine sprijinul de care ai nevoie pentru a-ti derula activitatea. Platesti salarii, chirii, furnizori, cumperi echipamente si utilaje fara presiunea banilor, motiv petnru care dezvoltarea si gestionarea propriei afaceri se simplifica considerabil.

Potrivit pentru orice afacere

Fiecare dintre solutiile Omnicredit amintite se dovedesc a fi ideale pentru toate domeniile, iar in acest sens putem aminti de firme de transporturi, de distributie, de marketing, IT, saloane de infrumusetare, sali de fitness, cabinete de kinetoterapie si nu numai, astfel ca merita sa profiti de pe urma tuturor beneficiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *