Nu mai amana inlocuirea ecranului telefonului tau

Telefonul mobil reprezinta o adevarata necesitate in ziua de azi pentru ca are rolul de a simplifica multe activitati si chiar daca fiecare dintre noi isi doreste sa dispuna de cel mai nou model, uneori achizitionarea altuia nu este justificata intotdeauna. In schimb, ecranul reprezinta cea mai vulnerabila parte a oricarui telefon, astfel ca acesta se poate sparge in urma celui mai mic accident. Totusi, din fericire, la fel de simplu este sa se si inlocuiasca display-ul, in special daca apelezi la cine trebuie.

Ai nimerit in locul potrivit

In primul rand, trebuie sa stii ca aici ai nimerit in locul potrivit in conditiile in care specialistii de la PrestigeGSM din capitala au o experienta foarte bogata. Service-ul este amplasat in zona centrala, usor accesibila, mai precis in parcarea subterana Intercontinental, ceea ce presupune ca vei ajunge aici imediat, iar locurile de parcare nu vor reprezenta o problema. Specialistii de aici pot inlocui ecranul pentru tot felul de telefoane, asa ca la Prestige GSM poti afla costul schimbarii sticlei de iPhone 6, unul dintre cele mai populare modele.

Nu costa mult

In al doilea rand, pentru ca partea financiara este importanta pentru fiecare dintre noi, e important de stiut ca nu ai nevoie de bugete ridicate pentru aceasta operatiune. Mai exact, pretul pentru schimbarea display-ului este de numai 200 de lei, iar daca iti doresti sa se foloseasca un ecran original Apple pretul este de 300 de lei.

Simplu si rapid

In al treilea rand, totul se pune in practica in cel mai scurt timp, simplu si rapid, fara nicio bataie de cap. Sunt de ajuns chiar si mai putin de 20 de minute pentru a inlocui sticla unui iPhone 6, astfel ca imediat te vei putea folosi de telefonul tau.

Garantia lucrarii

La PrestigeGSM ai garantia unui serviciu efectuat cu simt de raspundere, motiv pentru care merita sa profiti de pe urma acestuia, intrucat nu se va pune niciodata problema sa existe vreo problema referitoare la display-ul care tocmai a fost inlocuit.

Telefonul tau va fi ca nou

Cu alte cuvinte, telefonul tau va fi ca nou, totul cu o investitie minima in acest sens, asa ca nu mai trebuie sa cumperi un alt telefon si nici nu mai trebuie sa amani momentul inlocuirii ecranului defect.

Poti face o programare

Nu in ultimul rand, la Prestige GSM poti afla costul schimbarii sticlei de iPhone 6 si poti sa faci si o programare in acest sens, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa pierzi timpul si sa tii telefonul blocat. E de ajuns sa iti alegi data care iti convine si cea mai potrivita ora pentru tine, iar 20 de minute mai tarziu telefonul va fi reparat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *