O masina cu stickere arata mult mai bine decat una clasica

In ziua de azi avem la dispozitie nenumarate solutii de personalizare a masinii si chiar daca majoritatea implica costuri ridicate si proceduri complicate, sunt si unele mai accesibile si mai simple. Asadar, oricine poate alege stickere auto, intrucat gama e foarte variata, pentru toate preferintele si nevoile, iar costurile implicate sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Mai multe modele

Cine apeleaza la Colantari Design se va bucura de o gama diversificata, incepand de la literele chinezesti, modelele tribale, dungile de curse, logo-uri sau diferite desene, iar acestea sunt disponibile in mai multe dimensiuni.

Preturi minime

De asemenea, preturile sunt foarte prietenoase si rareori depasesc pragul de 100 de lei, motiv pentru care stickerele pot fi aplicate intr-un numar mai ridicat pe diferite elemente de caroserie ale masinii.

Usor de aplicat

In functie de dimensiuni, acestea, de regula, pot fi aplicate de catre o singura persoana, insa in cazul celor mai generoase poate fi nevoie de ajutorul unui prieten pentru ca rezultatele sa fie pe masura. Avantajul principal este ca acestea implica un adeziv special care nu ataca vopseaua masinii si nici nu lasa urme la indepartare ci, dimpotriva, o protejeaza. Mai mult, aceste stickere auto pot fi aplicate pe diferite elemente de caroserie, incepand de la portiere, capota, cupola, luneta, spoilere si nu numai.

Durata de viata

In plus, acestea sunt foarte rezistente si se prezinta in conditii optime pentru mai mult timp, in functie de tipul de sticker ales. Masinile pot fi duse la spalatorie, pentru ca stickerele nu vor fi afectate de presiunea apei si nici de ploi sau ninsori. Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca procedura e reversibila si oricand se poate reveni asupra deciziei si sa se renunte la stickere, fie acestea pot fi inlocuite cu altele, in functie de gusturi, preferinte si nevoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *