Ofera angajatilor tai sansa de a lucra remote

In ziua de azi tot mai multe persoane aleg sa lucreze de acasa sau din oricare alta parte decat la birou intrucat pe aceasta cale se bucura de mai multe avantaje. Astazi avem acces la diferite tehnologii care sa simplifice totul pe cat de mult posibil, iar cu solutia de remote desktop protocol de la Thinstuff oricine va avea de castigat. Apeleaza aici pentru a descoperi care sunt principalele avantaje la care ai acces.

Asadar, remote desktop protocol este o solutie ideala care se configureaza cu usurinta, ceea ce presupune ca toata lumea se poate descurca. Pentru derularea ideii se instaleaza o singura aplicatie, sunt alesi utilizatorii pentru conectarea remote, iar totul nu dureaza mai mult de cateva minute. Conteaza mult si faptul ca vorbim de o solutie care se potriveste cu fiecare versiune Windows, nu doar cele mai noi generatii, ci chiar si cele lansate in urma cu multi ani precum 7, Vista sau XP. La Thinstuff nu exista problema compatibilitatii, motiv pentru care nimeni nu are de ce sa isi faca griji in conditiile in care totul se instaleaza rapid si gratuit.

Bineinteles, aceasta solutie se aseamana mult celei Microsoft, insa principala diferenta este ca vorbim de una mult mai accesibila din punct de vedere financiar si care aduce mai multa libertate atunci cand vorbim de numarul de conexiuni. Cu alte cuvinte, aceasta este o alternativa ce merita luata in calcul si care permite publicarea oricarei aplicatii in RDP. De aici identificam alte beneficii printre care cresterea considerabila a vitezei de lucru, dar si a securitatii datelor, in timp ce traficul in retea scade.

Asadar, vorbim de o solutie foarte eficienta si care aduce functii similare, dar imbuatatite in comparatie cu varianta Microsoft, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa pregateasca bugete mari pentru a beneficia de remote desktop protocol de la Thinstuff. Se fac economii si datorita faptului ca solutia functioneaza pe orice statie de lucru, indiferent de configuratie pentru ca nu sunt impuse limite, astfel ca nimeni nu trebuie sa investeasca in calculatoare noi pentru a putea lucra de la distanta.

Thinstuff iti propune trei pachete din care sa fie ales numarul de conexiuni dorit, de la 3, 5 sau 10, iar cine isi doreste poate alege chiar un numar nelimitat de conexiuni.pentru o flexibilitate deplina. Vorbim de o singura instalare, simpla si rapida, astfel ca toata lumea o poate face si nu e e nevoie de o experienta speciala in acest sens. Astfel, e clar ca aceasta este o varianta accesibila din toate punctele de vedere, cat se poate de simpla, dar foarte eficienta si oricine merita sa apeleze aici pentru a profita de pe urma sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *