Oferă-i câinelui tău hrana potrivită pentru a se dezvolta şi menţine cât mai sănătos

Dincolo de afecţiunea noastră şi de timpul preţios pe care îl petrecem împreună cu animalul nostru de companie, un alt mod prin care putem să-i asigurăm acestuia un stil de viaţă cât mai armonios şi sănătos este oferindu-i zilnic hrană de calitate superioară, care să-i acopere integral cerinţele nutriţionale şi energetice specifice vârstei pe care o are, taliei, nivelului de activitate fizică, condiţiilor de mediu etc. Ţinând cont de toate aceste criterii, atunci când vine vorba despre nutriţia canină, putem opta fie pentru diverse sortimente de hrană umedă sau uscată, fie pentru un mix între acestea.

Care sunt principalele beneficii ale hranei umede pentru câini

Hrana umedă pentru câini este foarte populară în rândul celor care deţin animale de companie, şi asta datorită numeroaselor avantaje pe care le are, după cum urmează: conţinutul crescut de nutrienţi esenţiali, precum proteine, grăsimi, vitamine şi minerale, gustul delicios intens, textura plăcută, mirosul apetisant şi uşurinţa cu care poate fi consumată. Dincolo de toate acestea, un alt beneficiu pentru care acest tip de hrană se află în topul preferinţelor unui număr cât mai mare de patrupezi este conţinutul ridicat de lichide, care asigură hidratarea optimă şi eficientă a acestora pe parcursul întregii zile.

Alege calitatea atunci când vine vorba despre nutriţia câinelui tău

Atunci când trebuie să achiziţionezi mâncare pentru patrupedul tău, cu siguranţă primul aspect pe care îl ai în vedere este calitatea acesteia. În acest sens, dacă vrei să ai acces la o gamă diversificată de sortimente de hrană premium, potrivite pentru toate tipurile de câini, realizate la cele mai înalte standarde de calitate, Pawsmag este locul ideal. Aici vei găsi numeroase produse, printre care se numără şi conservele de diferite gramaje cu hrana umedă pentru câini, obţinută din ingrediente 100% naturale, proaspete, provenite din surse sigure, cu un procent ridicat de proteină din carne, fără organisme modificate genetic, fără alergeni, fără coloranţi şi fără arome sau conservanţi artificiali.

Din moment ce alegi să comanzi hrană umedă pentru câini din cadrul shop-ului virtual Pawsmag, fidelitatea ta va fi răsplătită prin intermediul unor preţuri accesibile, promoţii, cadouri surpriză şi chiar printr-un sistem de tip Cash Back, care pe măsură ce achiziţionezi, îţi va returna automat în contul tău de utilizator un procent de 3% din suma cheltuită, din care să poţi face ulterior şi alte cumpărături. Mai mult, pentru a fi sigur că iei cele mai bune şi mai corecte decizii în ceea ce priveşte sortimentele de mâncare corespunzătoare nevoilor specifice ale animalului tău de companie, nu ezita să soliciţi sfaturile şi îndrumările de specialitate ale echipei Pawsmag, care îţi stă oricând la dispoziţie prin telefon, WhatsApp sau e-mail.

Ajută-ţi câinele să fie cât mai sănătos şi energic mult timp de acum cu ajutorul sortimentelor de hrană umedă disponibile în cadrul magazinului lăbuţelor fericite – Pawsmag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *