Orice petrecere este mai reușită la Events Garden by Nabucco

Dacă doriți să marcați începutul noului an cu o petrecere corporate la Events Garden by Nabucco, acum este șansa dumneavoastră. Dăm startul evenimentelor de mare anvergură, iar dacă intenționați să organizați o petrecere împreună cu asociații, colaboratorii și angajații dumneavoastră, vă punem la dispoziție toate resursele necesare pentru a vă duce planul la final. De asemenea, suntem primii care ne implicăm activ atunci când vine vorba despre un astfel de eveniment ce are în vedere activitățile recreative dintre manageri și angajați.

Prin urmare, dacă intenționați să faceți o astfel de activitate împreună cu oameni de afaceri din diverse domenii de activitate, în salonul nostru de evenimente puteți să vă adunați până la 250 de persoane, iar petrecerea va fi un pe cinste.

De fapt, suntem recunoscuți pentru evenimente corporate în Ploiești care au reușit să depăsească granițele județului Prahova, astfel încât am început chiar să avem cereri pentru evenimente corporate și pentru clienții din București. Cu toate acestea, avantajul major pe care îl avem este că ne aflăm la o distanță rezonabilă de București, ceea ce ne ajută foarte mult să putem coopta atât clienții locali, cât și cei din capitală, mai ales că din București și până la locația noastră se poate ajunge foarte rapid, pe autostradă, în doar 50 de minute.

Mai mult decât atât, pe viitor ne gândim să integrăm chiar un conceput foarte interesant, prin intermediul căruia să putem să punem la dispoziția clienților noștri transport cu autocarul dinspre București și către București, adică dus-întors. Momentan, acest plan este în stadiul de analiză, însă cel mai probabil va fi concretizat chiar anul acesta. Motivul pentru care ne-am gândit inclusiv la această posibilitate este pentru că ne dorim să putem satisface toate nevoile clienților care aleg locația noastră de nuntă cu grădină din Ploiești.

Totodată, ca un element nou pentru anul 2022, aducem în atenția clienților noștri faptul că vom deschide și un hotel special pentru toți cei care doresc să își găsească și un loc de cazare atunci când vin la Events Garden pentru a participa la diverse evenimente. De pildă, dacă vom avea invitați ce vin din zona Moldovei sau dinspre vestul țării, în situația în care aceștia vor să petreacă aici o noapte sau două, acum oferim această posibilitate. Pentru a scăpa de grija faptului că trebuie să le găsiți invitaților un alt loc de cazare după finalizarea evenimentului, ne-am gândit că această idee ar putea fi calea către ideea de servicii complete din partea Events Garden by Nabucco.

Alegeți-vă din timp data la care doriți să vă organizați un eveniment de familie sau corporate și puteți beneficia de reduceri pentru diverse pachete de servicii la început de an!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *