Poti sa incepi sa iti faci bagajele pentru concediu

Cuba nu este o tara pe care o vizitezi pentru servicii sau lux, este o tara in care mergi pentru a vedea cum a ramas prins un popor in timp si unde poti avea o vacanta plina de experiente.

Cuba este un paradis tropical cu 7 zone declarate de Unesco rezervatii de biosfera, iar la fiecare pas ai palmieri regali, drepti si maiestosi, cu trunchiul argintiu si coroana perfecta.Campurile de tutun si de trestie de zahar sunt incredibile. In Cuba auzi zgomotul facut de cai si huruitul carutelor, principalul mijloc de transport in aceasta tara si poti sa vezi si sa experimentezi balansoarele care nu lipsesc din nicio casa.Aici vei gasi cele mai bune trabucuri si cocktailuri din lume.

Daca vei merge doar in Havana si la plaja nu, nu este suficient.Recomandarea este sa descoperi Cuba.In functie de ceea ce simti ca vei avea nevoie pentru a te relaxa, poti sa alegi intre plajele superbe din Varadero sau insulele uluitoare in care ajungi in 20 de minunte cu avionul, din Havana, sau sa vizitezi tara si principalele orase precum Trinidad, Santiago de Cuba sau Guantanamo si, bineinteles, Havana.

Varadero este cea mai mare statiune turistica din Cuba, o destinatie exclusiv pentru turisti, unde cubanezii nu au voie sa intre. In statiune, hotelurile sunt curate si cu camere mari. Chiar si daca nu se ridica la nivelul celor din Turcia, hotelurile sunt bune iar mancarea este ok, fara a fi sofisticata. Cubanezii sunt curati si,te ajuta cu ceea ce-ti doresti, mai ales daca ii motivezi financiar.
Daca te-am facut curios, incearca sa prinzi una din ofertele last minute Cuba de pe site-ul www.travelmatters.ro. O recomandare in acest sens, ar putea fi,  last minute la San Alejandro, de 3 stele.

Hotelul San Alejandro 3 stele este situat la 9 km de Piața Veche din Havana, de fortareata Castillo de San Salvador de la Punta si de restaurantul cu specific cubanez La Bodeguita del Medio. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Jose Martí, situat la 11 km distanta. Fiecare camera ofera aer conditionat, TV, baie proprie. Oaspetii au la dispozitie gradina, lift, magazine, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, schimb valutar, inchirieri auto, birou de turism, bar, snack bar, restaurant, parcare publica gratuita fara rezervare. Nu există acces la internet, iar animalele de companie nu sunt acceptate.

Pentru mai multe oferte last minute, puteti accesa site-ul www.travelmatters.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *