Tot ce trebuie sa stii despre calitatea apelor

Remarcăm că un proces numit osmoză inversă este una dintre cele mai eficiente soluții pentru purificarea apei. Această variantă este sigură și dovedit a fi foarte economică, dar nu este bună pentru apa îmbuteliată. Echipa CVWater oferă clienților o gamă largă de unități de tratare a apei cu osmoză inversă, asigurând producția de apă permeată, care este esențială pentru diverse sectoare industriale, cum ar fi laboratorul, cosmetica, spălătoria profesională, industria alimentară și alte aplicații. Dacă sunteți interesat să achiziționați echipament, ne puteți contacta telefonic și prin e-mail pentru mai multe detalii.

Beneficii la care ai acces

CVWater oferă una dintre cele mai bune modalități de purificare a apei, o stație de osmoză inversă. Veți fi sigur că ați făcut cea mai bună alegere deoarece puteți beneficia de diverse avantaje atunci când alegeți un proces de osmoză inversă deoarece debitele standard pot fi de până la 50 de litri pe zi și în ceea ce privește instalarea, gradul de ocupare a stației dacă ne gândim la propriul nostru acasă, spațiul este mult mai jos și poate fi așezat sub chiuvetă. Stațiile au și o capacitate mare de până la 97% de reținere a sării, asigurând 75% din randament, în funcție de factorii de calitate a apei. În același timp, am observat că doar moleculele de apă pură trec prin membrana semipermeabilă în timpul procesului de filtrare.

Nenumarate piese

Componentele stației noastre de osmoză inversă sunt montate pe un cadru din oțel inoxidabil, inclusiv un panou frontal din plastic cu măsurători și comenzi. În același timp, aceste stații includ filtre de admisie, pompe centrifuge de înaltă presiune cu zgomot redus, module cu membrană în diferite recipiente sub presiune. Stațiile au, de asemenea, robinete, microprocesoare și instrumente de control și măsură.

Pentru diferite segmente de piață

Daca vrei sa te bucuri de toate beneficiile apei pure in casa, iti oferim modele de filtre pentru osmoza inversa, care pot fi instalate separat in bucatarie. Pe lângă aceasta, oferim și soluții pentru aplicații industriale de osmoză inversă, așa că am considerat produse compacte, ușor de utilizat și cu performanțe ridicate de procesare. Modelele de stații pot fi utilizate în industrii precum cosmetică, spălătorii profesionale, laboratoare, industria alimentară și diverse industrii care implică acest tip de apă.

Vizitați site-ul nostru

Bine ați venit pe site-ul nostru web pentru a afla mai multe despre gama noastră de stații de osmoză inversă. Echipa CVWater ține cont de nevoile clienților, așa că vă sprijinim în alegerea echipamentului potrivit. Afla totul despre tratarea si epurarea apelor direct de la specialisti si vei avea doar de castigat de fiecare data cand apelezi aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *