Unde am gasit solutiile cu privire la pardoseala

Firma DHN aduce cele mai bune solutii cu privire pardoseala in toate conditiile, fie in mediul rezidential, cat si in cel comercial, medical si nu numai, motiv pentru care e foarte usor sa fie alese cele mai bune solutii in functie de preferinte. Raportul calitate – pret este mai mult decat ideal, montajul este simplu in toate conditiile, iar durata de viata nu va dezamagi niciodata.

Tarkett

Una dintre cele mai populare optiuni e reprezentat de tarkett, acesta fiind confectionat in Italia, este natural si se adapteaza in diferite conditii, fiind ales cu precadere in cazul locuintelor si al institutiilor medicale. Colaboreaza foarte bine cu pardoselile calde, este ecologic si poate fi ales in diferite culori, paleta fiind destul de vasta, astfel ca orice client poate alege din peste 15 culori. La procesul de confectionare se folosesc materiale naturale, incepand de la ulei de in, iuta si faina de pluta, grosimea fiind de 2.5 mm, iar culorile sunt obtinute, de asemenea, pe cale naturala. Tarkettul este ideal si in zonele cu trafic intens, pentru ca nu se uzeaza usor, iar intretinerea sa este foarte simpla.

Covor linoleum

Firma DHN propune si covor linoleum, care este din ce in ce mai folosit in ultimii ani intrucat este ideal din punct de vedere estetic, reusind sa multumeasca pana si pe cele mai pretentioase persoane, insa si durata de viata este satisfacatoare. In acelasi timp, intretinerea nu este deloc complicata si, la fel ca tarkettul, acesta este obtinut in urma unor proceduri simple, care nu polueaza si astfel ca ajuta la protejarea medicului inconjurator. De asemenea, linoleumul este alternativa la gresie si parchet, care asigura o durata mai lunga de viata si spre deosebire de cele doua, acesta se dovedeste a fi ideal in nu numai in mediul rezidential, ci si in cele industriale, medicale sau comerciale.

Usor de montat

Fiecare dintre acestea sunt usor de montat, iar firma DHN se ocupa si de acest aspect, cu toate ca in domeniul medical cerintele sunt ceva mai stricte. Asadar, acest tip de pardoseala este ideal nu numai pentru traficul intens, ci si pentru faptul ca nu are margini unde sa se stocheze mizeriile, iar intretinerea sa este foarte simpla. Cu alte cuvinte, se dovedeste a fi ideal in spitale, cabinete medicale, clinici, dar si in institutii publice, in mediul industriale precum hale si nu numai, dar si in mediul comercial in cadrul unor magazine, hoteluri etc.

Costuri minime

Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar acestea pot incepe de la 9 euro / mp in cazul pardoselii PVC Gerflor si poate sa ajunga pana la 18 euro / mp in cazul pardoselilor eterogene Tarsafe si Taralay, care sunt renumite pentru performantele lor aduse in toate conditiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *