Unde poti obtine certificate ISO

Indiferent de domeniul in care opereaza o companie, intotdeauna se gasesc modalitati de dezvoltare pentru a rezista cat mai bine in orice piata si pentru a fi mai bine vazuta in fata competitorilor. Chiar daca majoritatea procedurilor sunt complexe si implica necesitatea alocarii unor bugete semnificative, totusi, se gasesc si variante mai accesibile, mai simple si mai practice, motiv pentru care se poate apela la Sicert Romania. Exista mai multe tipuri de certificate, iar acestea vor fi alese in functie de mai multe aspecte, precum obiectivele impuse, domeniul de operare si nu numai.
ISO 9001
Exista unele certificari care sunt mult mai comune, iar 9001 se numara printre acestea, care face referire la calitatea serviciilor si produselor comercializate printr-un set de reguli implementat cu atentie. Astfel, se deschid noi oportunitati prin accesul catre piete noi, se imbunatateste imaginea generala a companiei, iar clientii vor avea garantia ca au de-a face cu o companie serioasa si, cu adevarat, profesionista.
ISO 14001
Si certificatul ISO 14001 este destul de des intalnit, fiind esential in ziua de azi intrucat face referire la protejarea mediului inconjurator prin controlarea cu atentie a activitatilor desfasurate. Scopul principal este acela de a reducere a poluarii si de utilizare cu moderatie a resurselor, pentru ca pierderile sa fie cat mai mici, iar pe aceasta cale scad considerabil si cheltuielile.
ISO 27001
In acelasi timp, cine apeleaza la Sicert Romania, cu siguranta, trebuie sa aiba in portofoliu un alt certificat foarte popular, ISO 27001. Acesta se concentreaza pe managementul securitatii informationale si este esential in mai multe conditii, atat pentru companii, cat si pentru institutii publice sau private, fie pentru diferite organizatii, scopul fiind acela de protejare a datelor stocate. Bineinteles, oricare ar fi certificatul din portofoliu, fiecare companie se bucura de mai multa credibilitate, indiferent de domeniul de operare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *