Cat costa o plimbare cu barca in Delta Dunarii

Pentru iubitorii excursiilor in aer liber, un mod deopotriva nonconformist si palpitant de a ajunge la urmatoarea dumnevoastra destinatie este cu barca. Fie ca vorbim de anotimpul calduros sau lunile de iarna, Delta Dunarii poate reprezenta o alternativa inedita la excursiile la munte sau, de ce nu, pentru vacantele in care alegeti sa stati pe plaja si sa va bronzati. Bineinteles, datorita faptului ca zona Deltei dispune de un cumul de forme de relief care se intinde pe mii de kilometri, puteti alege inclusiv sa imbinati toate aceste activitati, astfel incat sa va bucurati de noi experiente. Pe langa acestea, obiectivele turistice aflate atat pe teritoriul cat si in vecinatatea parcului national reprezinta o veritabila lectie de istorie care va sta la dispozitie, combinand drumetiile cu arheologia si cu religiile locului. Prin urmare, daca si dumnevoastra sunteti curios sa aflati mai multe detalii despre un itinerariu care sa cuprinda toate aceste destinatii deosebite, puteti oricand sa solicitati o oferta pentru o plimbare in Delta Dunarii cu pret.

Alegeti o destinatie de vacanta plina de surprize

In cazul in care va doriti sa iesiti din aceeasi rutina din vacanta, in care alegeti dintre o calatorie la mare sau la munte, puteti sa va bucurati de o destinatie care a ajuns sa fie cunoscuta si apreciata de turistii din intreaga lume, chiar in tara noastra. Tocmai din acest motiv, in loc sa optati pentru o tara straina, de aceasta data puteti alege sa explorati frumusetea peisajului nostru autohton, cu atat mai mult cu cat Delta Dunarii a fost inclusa inca din anul 1990 in patrimoniul mondial al UNESCO, fiind considerata o zona umeda de importanta internationala. Mai mult decat atat, viata celor ce au ales sa numeasca aceasta zona acasa poate fi cel putin la fel de interesanta ca insasi povestea Deltei, deoarece nu de putine ori conditiile de trai pot constitui o adevarata provocare pentru putinii locuitori.

Vizitati rezervatiile naturale ale parcului national din Delta Dunarii

Fie ca va decideti sa acordati mai mult timp explorarii a cat mai multe zone din Delta sau sunteti pur si simplu in cautarea unor locatii bine aprovizionate pentru pescuit, o excursie de cateva ore cu barca poate fi cea mai potrivita metoda de a vizita imprejurimile. Astfel, daca sunteti in cautarea unui traseu interesant, pe care sa il strabateti cu familia sau prietenii, lacurile, canalele si satele dobrogene reprezinta destinatia ideala . Mai ales pentru impatimitii de aventura, nimic nu poate fi mai interesant decat explorarea unui colt de natura salbatica, in care influenta omului nu si-a facut simtita prezenta. Pentru cei interesati de o oferta personalizata, puteti solicita sa alegeti dintre optiunile noastre pentru o plimbare in Delta Dunarii la pret mic, iar noi va vom sta la dipozitie in eventualitatea in care va veti dori si alte itinerarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *