Ai mai multa grija de tine in trafic

Mai mult ca sigur ca fiecare dintre noi ne-am confruntat in trafic cu situatii neplacute in care ne-am fi dorit sa fi avut o camera de bord, asa ca de ce sa mai astepti cand poti cumpara chiar acum una de la iUni.ro? Ai sa vezi ca optiunile sunt foarte variate aici si, cu siguranta, vei gasi una care sa se potriveasca bugetului si nevoilor tale, produsele aflandu-se la numai cateva click-uri distanta.

Simplu si rapid

Pentru ca acesta e un magazin online, nu ai nevoie de mai mult de cateva minute pentru a descoperi toate produsele propuse pe site, urmand ca mai apoi sa faci selectia. Asadar, pe aceasta cale ajungi sa faci economii considerabile de timp si vei vedea ca nu mai esti nevoit sa mergi in magazine unde propunerile sunt si mai limitate, insa si preturile sunt mai mari.

Inregistrare

Bineinteles, scopul principal al unei astfel de camere este aceea de inregistra audio – video, iar cu cat calitatea este mai mare, cu atat mai bine. Majoritatea camerelor disponibile pe piata in ziua de azi promit o rezolutie Full HD, care este mai mult decat suficienta in majoritatea cazurilor, insa la iUni vei gasi si optiuni superioare, precum cele 4K pentru conditii optime.

Autonomie

Aceste dispozitive dispun de o baterie incorporata ce asigura o autonomie satisfacatoare, insa de obicei se pot conecta si la bricheta masinii, fie prin USB. In acelasi timp, exista posibilitatea ca acestea sa fie conectate direct la bateria masinii, ocazie cu care autonomia va fi nelimitata, iar soferii nu vor trebui sa isi mai faca griji cu privire la incarcarea camerei.

Senzor de miscare

Multe camere auto disponibile pe piata astazi dispun de un senzor de miscare care se dovedeste a fi foarte util intr-o multime de conditii intrucat acesta presupune ca dispozitivul sa monitorizeze non stop, iar atunci cand este sesizata o miscare, inregistrarea sa fie salvata intr-un fisier separat, astfel incat sa fie mai simplu pentru utilizatori sa descopere imaginile de interes.

Unghiul de filmare

In acelasi timp, soferii isi vor dori niste camere auto care sa asigure un unghi de filmare cat mai vast, pentru ca putea captura cat mai multe detalii, iar majoritatea produselor ating cifra de 170 de grade, care este mai mult decat suficienta in toate conditiile.

Poti testa produsul

Asadar, daca apelezi la iUni.ro nu numai ca te bucuri de produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile, ci si de posibilitatea de a le testa in cadrul showroom-ului din Bucuresti. Aici vei fi intampinat de angajatii bine pregatiti iUni care vor fi dispusi sa iti arate fiecare produs in parte pentru ca tu sa fii sigur ca ai luat cea mai inspirata decizie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *