Bluze personalizate Nanana

Daca esti adeptul obiectelor vestimentare personalizate, daca iti doresti sa porti imprimata pe bluza, tricoul sau hanoracul tau o opera de arta si daca totodata iti doresti sa sustii artistii independenti in realizarea muncii lor, atunci platforma Nanana, gazduita de Agrafa Print, este locul in care toate cele trei aspecte se intersecteaza si tu ai ocazia sa iti gasesti un model unic care sa iti indeplineasca pe deplin asteptarile, gusturile si preferintele estetice.

Bluză mânecă lungă Unisex Rise Candy Pink

Platforma permite fiecarui artist sa isi creeze un magazin virtual, unde sa isi expuna lucrarile. De aici clientii isi pot alege din varietatea de modele pe cele care i-au atras atentia. Mai departe, tot ce ii mai ramane de facut este sa stabileasca daca isi doreste tricouri, hanorace sau bluze personalizate si sa aleaga culoarea, marimea si numarul de bucati pe care si le doreste. Din acest punct, responsabilitatea trece in mainile brandului Nanana, care se va ocupa de intreg procesul de printare, impachetare, livrare a comenzii, dar si oferirea rasplatii artistilor.

Imprimeurile sunt aplicate pe materiale de cea mai inalta calitate, bumbac 100% sau in combinatie cu alte materiale reciclate. Acestea asigura o rezistenta de lunga durata a produsului final. In plus, si in privinta compozitiei cernelii utilizate la imprimarea desenelor fix pe tesatura ne-am concentrat foarte mult pentru a obtine o varianta care sa reziste la spalari repetate, sa se contopeasca cu tesatura, fara sa afecteze calitatea si aspectul acesteia.

Intreg procesul este unul sustenabil si responsabil social, brandul detinand numeroase certificari din partea a multiple organizații independente prestigioase. Nu doar materialele utilizate sunt reciclate, si substantele folosite in obtinerea culorilor sunt ecologice, dar si procesul de imprimare in sine se realizeaza in conditii de responsabilitate maxima, utiliznd cele mai noi utilaje si metode de imprimare (Direct To Garmet, sublimare, gravură, print UV), care au un impact redus asupra mediului inconjurator.

Comanda este extrem de facila, fiind nevoie de doar cateva click-uri si rabdare pentru a naviga prin varietatea de produse furnizate de sutele de artisti ce si-au deschis un magazin pe platforma. Modele variaza intre diferite stiluri, concepte, arii estetice si isi au inspiratia in diverse domenii, in muzica, film, desene animate, in natura; imprimeuri ce pot infatisa diverse personaje, animale, zodii, obiecte, texte sau modele abstracte cu semnificatii aparte pentru artist sau pentru fiecare persoana ce le priveste. Pentru a facilita alegerea, toate lucrarile sunt grupate in diverse categorii de interes, in asa fel incat vizitatorului sa ii fie mai usor sa ajunga la variantele cele mai potrivite pentru gusturile lor.  Din acest punct, trebuie doar sa astepti ca in cel mai scurt timp sa primesti direct la usa un colet cu produsele comandate, plus un cadou din partea brandului Nanana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *