Cum diminuezi riscul de aparitie a unei avarii la nivelul conductelor?

Blocajele la sistemul de scurgere al unei locuinte pot reprezenta un adevarat disconfort. Pentru a reduce pe cat posibil frecventa aparitiei acestora, este important sa tii cont de cateva reguli de baza. In acest fel nu doar ca te vei bucura de un sistem perfect functional, dar vei face si economii de pe urma sumelor pe care erai nevoit sa le asiguri specialistilor pentru a rezolva avaria. Unilift Serv este un magazin specializat care iti confera toate solutiile existente pe piata pentru eliminarea acestor probleme, insa pentru a nu fi nevoit sa le pui in practica prea des, preventia este cheia.

Ai grija ce substante ajung in scurgere

Alimentele aruncate necorespunzator sunt principala cauza a defectiunilor de la nivelul sistemelor de scurgere. Dincolo de faptul ca elementele solide pot duce imediat la aparitia unui blocaj care cu greu poate fi indepartat, grasimea continuta de acestea este una dintre cele mai periculoase substante pentru buna functionare a sistemului. Din cauza acesteia apar cele mai multe blocaje. Vascozitatea ridicata si expunerea la temperaturi variate conduce la aparitia depunerilor in straturi subtiri care, ulterior, impiedica trecerea apei prin zona afectata. De aceea este foarte important sa te asiguri ca mentii conductele curate in permanenta, in asa fel incat sa limitezi pe cat posibil aparitia unor acumulari prea mari de grasime.

In acest sens, Unilift Serv iti pune la dispozitie o gama foarte variata de solutii pentru degresarea conductelor care sa te ajute sa mentii un mediu curat si perfect functional. Eficienta lor este cu atat mai mare cu cat formula este special conceputa pentru a nu afecta materialele din care tevile si conductele sunt confectionate. De asemenea, sunt o masura foarte eficienta si de indepartare a depunerilor deja acumulate. Astfel, in concentratia potrivita, va reusi sa penetreze chiar si cele mai dure straturi de grasime, redand functionalitatea sistemului.

Depunerile de detergenti sunt de asemenea o cauza frecventa a acestor probleme. Acestea insa, pot fi eliminate cu usurinta prin efectuarea unor sesiuni scurte de utilizare de apa la temperaturi mari, menite sa le dizolve.

Monteaza filtre speciale pentru par

Parul acumulat pe teava poate fi la randul lui o cauza de aparitie a blocajelor. De aceea este bine ca la gura de scurgere sa amplasezi filtre sau site speciale care sa impiedice trecerea firelor de par. Astfel, zona va fi mult mai usor de curatat.

Nu utiliza substante care ar putea deteriora tevile sau conductele

Desi exista foarte multe produse pe piata care promit indepartarea blocajelor, asigura-te ca achizitionezi substante doar de la distribuitori autorizati, cum este Unilift Serv. In caz contrar, risti sa deteriorezi elementele componente ale sistemului, cauzand avarii mult mai grave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *