Iti e mai usor sa te muti cand ai ajutor

Va marturisesc ca am cautat mult timp pe Internet o firma care sa se ocupe de relocare ca la carte. Am dorit o firma care sa trateze procesul mutarii cu seriozitate deosebita, de la inventariere si asamblare, pana la reasamblare si amenajare in noua locatie. Trebuia sa ne mutam cu sediul firmei si tot ce insemna mobilier, aparatura tehnica, acte, diverse obiecte, trebuiau mutate la noua adresa. Pana sa ma hotarasc la a alege serviciile movingbox, am intrebat diverse persoane daca stiu vreo companie care presteaza astfel de servicii. Nu am gasit, si m-am hotarat sa caut singura informatii.

            Taskul pe care mi-l oferise managerul, acela de ma ocupa de mutarea unor bunuri si documente foarte valoroase nu era unul usor, iar Movingbox mi-a cucerit increderea citind despre serviciile premium pe care acestia le-au oferit in trecut. Sunt foarte incantata de alegerea facuta.

In primul rand mi-au evaluat proiectul gratuit, apoi mi-au trimis o oferta, au planificat etapele mutarii pana la ultimul detaliu, urmand ca in cele din urma sa aiba loc relocarea propriu-zisa. Movingbox m-a mutat “din A in B” cum le place lor sa spuna, tinand cont de toate particularitatile afacerii noastre, au planificat detaliile logistice astfel incat mutarea sa se realizeze cat mai repede si usor si toata echipa noastra sa inceapa activitatea cat mai devreme. Specialisti de la Movinbox s-au coordonat extraordinar si au reusit sa mute toate lucrurile, din punctul meu de vedere, intr-un timp record. Noi am putut sa ne reluam activitatea de la birou imediat.

Mai mult de atat, am ales si unul din spatiile lor de depozitare deoarece aveam foarte multe acte pe care nu aveam unde le asezam in noua cladire de birouri, dar si aparatura si mobila de care nu ne mai foloseam. Nu am vrut sa oferim sau sa vindem acele lucruri pentru ca luasem in calcul ca la un moment dat echipa noastra se va putea mari. Serviciile de depozitare au fost ideale pentru nevoile noastre. Ne-am hotarat la o boxa cu dimensiunea de 15 mc in care au incaput fara probleme toate bunurile noastre. Acea boxa avea capacitatea de a depozita aproximativ continutul unei garsoniere, iar pentru noi a fost mai mult decat suficient.

Nu regretam o clipa ca am ales serviciile Movingbox relocation deoarece ei ne-au oferit asistenta pre si post mutare. Sunt firme care odata ce au finalizat un anumit serviciu, nu mai sunt interesati ce cum se simt clientii lor, insa cei de la Movingbox mi-au aratat inca o data ca am luat alegerea potrivita atunci cand i-am ales.

Asadar, prin cele enumerate mai sus, sper ca v-am convins ce companie trebuie sa alegeti atunci cand luati decizia de a va muta, fie ca este vorba de o mutare rezidentiala, sau ca vorbim de un birou. De asemenea, cei de la Movingbox ofera atat servicii de mutari locale si nationale, cat si internationale.Alege si tu “Mutarea corecta!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *