Am gasit o modalitate eficienta de a face publicitate mobila

Publicitatea face parte din viata noastra, insa doar cele mai creative idei sunt cele care atrag atentia, motiv pentru care multe solutii nu sunt folosite decat in zadar. Totusi, ColantariDesign vine cu o solutie practica, foarte eficienta si accesibila din punct de vedere financiar care asigura obtinera unor rezultate foarte bune si promovarea brandului. Asadar, inscriptinarile auto sunt foarte populare in ziua de azi si presupun ca masinile din cadrul unei flote sa fie marcate cu diferite mesaje promotionale, logo-uri si nu numai.

Reclama mobila

Poate ca cel mai mare avantaj e reprezentat de faptul ca aceasta este o modalitate mobila de a face publicitate, iar expunerea este foarte mare intrucat autoturismele sunt vizibile in trafic atat de catre ceilalti soferi, cat si de pietoni, astfel ca un simplu drum parcus dintr-un punct in altul aduce o deschidere importanta.

Usor de pus in practica

De asemenea, un alt plus important este usurinta cu care se pune in aplicare procedura, fiind de ajuns numai cateva ore in acest sens. Cu alte cuvinte pot fi inscriptionate cateva masini chiar in aceeasi zi, iar la ColantariDesign clientii au parte de cele mai bune conditii, intrucat angajatii sunt bine pregatiti, astfel ca acestia vor gasi solutiile optime in toate situatiile.

Preturi mici

In plus, clientii nu sunt nevoiti sa pregateasca bugete semnificative in cazul inscriptionarii pentru ca tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele si in comparatie cu alte variante de promovare, avantajele sunt nenumarate. Asadar, cu doar cateva sute de lei se poate inscriptiona orice autoturism, iar rezultatele pot fi vizibile chiar si dupa numai cateva zile.

Ideal pe termen lung

Nu trebuie omis nici faptul ca inscriptionarea se dovedeste a fi ideala chiar si pe termen lung, pentru ca performantele nu se pierd intrucat se folosesc doar autocolante de cea mai buna calitate. In functie de alegerea facuta ColantariDesign poate sa asigure o garantie de la 2 pana la 7 ani, timp in care desenele sau mesajele inscriptionate nu vor avea de suferit.

Nenumarate solutii

Clientii au la dispozitie si o multime de solutii din care pot alege, asa ca doar cele mai creative idei vor avea de castigat pentru ca vor capta atentia celorlalti. In schimb, paleta de autocolante e foarte vasta, iar cu ajutorul acestora e foarte usor sa se ajunga la obtinerea celor mai bune rezultate si performante.

Pentru toate masinile

Mai mult, cine apeleaza la ColantariDesign va constata si faptul ca serviciul de inscriptionari auto este ideal nu numai pentru masini, ci si pentru autocare, motociclete, autobuze etc. Astfel, in functie de preferinte, inscriptionare se poate face pe diferite elemente de caroserie, de la portiere, la luneta, capota, spoilere si multe altele, pentru ca autocolantele sa fie cat mai vizibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *