Carti de vizita Agrafa

Agrafa Print este o marca ce se detaseaza considerabil de concurenta de mai bine de 17 ani de zile de cand exista pe piata ca marca independenta, departament distinct al agentiei de publicitate Speed Promotions, devenita Godmother, in urma unei campanii de rebranding.

Cărți de vizită decupate pe laser - carton alb 85 x 55 mm (landscape)

Printre cele mai solicitate produse personalizate se regasesc cartile de vizita pentru branduri din diverse domenii de activitate. Un brand poate fi deslusit ca reprezentand suma tuturor asocierilor pe care un consumator le face cu un produs, serviciu sau persoana, in cazul brandurilor personale. Ei bine, primul contact pe care clientii il fac cu o astfel de entitate este cel vizual si, de aceea este necesara conturarea unei identitati puternice pe acest plan. In acest sens, sunt necesare eforturi constante in a atrage atentia asupra ta, deoarece pentru a te putea diferentia vizual, este nevoie sa vii cu ceva original, care sa fie reprezentativ strict pentru tine ca brand. Daca acelasi lucru poate fi utilizat la fel de bine pentru oricare altul, schimband doar numele, atunci acel ceva nu este reprezentativ pentru tine. Felul in care alegi sa iti expui elementele de identitate: logo-ul, culorile, design-ul, imaginile reprezentative, poate sa te puna in valoare sau poti la fel de usor sa treci neobservat prin multitudinea de branduri existente pe aceeasi nisa. In acest sens, Agrafa Print vine in ajutorul brandurilor in cautarea nesfarsita a originalitatii si le pune la dispozitie produse si idei promotionale creative care sa devina pata de unicitate vizuala mult dorita.

O varianta care poate insuma in acelasi loc toate elementele enumerate anterior sunt bine cunoscutele carti de vizita. O carte de vizita bine realizata va ramane impregnata pe retina, dar si in memoria celui ce o vizualizeaza, astfel ca, va avea in vedere ca principala varianta numele brandului tau in momentul in care este nevoit sa faca o alegere intre tine si concurenta. Principalul avantaj pe care acestea il au este faptul ca pot insoti oriunde clientul si confera totodata posibilitatea reimprospatarii constante a informatiilor despre brand. Insa, pentru a il face pe client sa o pastreze si sa o aiba in vedere pe viitor, trebuie sa il atraga vizual. In acest sens ne-am concentrat in ceea ce priveste realizarea de carti de vizita Agrafa. Principalele atuuri ale acestora sunt originalitatea si creativitatea cu care au fost create. Astfel ca, sunt realizate in functie de cele mai specifice particulatitati ale domeniului sau, mai specific, ale brandului. Spre exemplu, cele pentru domeniul medical pot imita foarte realist o radiografie sau in domeniul telecomunicatiilor gasim variante care sa redea formatul cartelelor mobile.

Acestea sunt doar cateva exemple, insa pentru a putea descoperi cea mai potrivita varianta pentru brandul tau nu ezita sa ne contactezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *