Cat de mari sunt economiile aduse de sistemele GPL

Probabil ca una dintre cele mai mari dorinte ale soferilor este sa faca economii la fiecare drum parcurs in contextul in care pretul carburantilor se afla intr-o continua crestere si pare ca se apropie cu pasi repezi de pragul de 6 lei pe litru, pe cand in restul Europei tarifele sunt similare, insa si veniturile sunt pe masura. Asadar, descopera produsele MonteazaGPL pentru a te bucura de economii de circa 40%, in timp ce preturile pentru instalatii sunt accesibile pentru toate buzunarele.

Cat costa?

Pretul mediu al unui astfel de sistem este de 500 de euro si variaza in functie de marca, modelul si tipul de motor al masinii, crescand in cazul celor mai moderne. In schimb, aceasta investitie se amortizeaza in decurs de un an sau chiar mai repede.

Usor de instalat

De asemenea, sistemele sunt foarte usor de instalat, insa este important ca pentru aceasta operatiune sa se apeleze la specialistii din service-uri acreditate RAR intrucat doar pe aceasta cale clientii se vor bucura de garantie. Ulterior, instalatiile trebuie verificate la fiecare doi ani, la fel ca in cazul ITP-ului.

Multa eficienta

Fata de oricare alta modalitate, aceasta promite eficienta si pe langa economiile aduse, se prelungeste si durata de viata a motorului cu minim doi ani, intrucat gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mult mai curat, astfel ca nu se depun impuritati pe componente.

Sisteme compacte

Descopera produsele MonteazaGPL si vei observa faptul ca cele mai noi sisteme sunt foarte compacte, motiv pentru care se vor adapta de minune in orice portbagaj, avand posibilitatea chiar si de a inlocui roata de rezerva cu succes. Bineinteles, pe aceasta cale e mult mai simplu ca in vacanta sa se aiba parte de cele mai bune conditii, intrucat bagajele nu trebuie lasate acasa, ci toate acestea vor incapea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *