NaNaNa vă oferă tricouri personalizate la prețuri pentru fiecare

Dacă doriți să ieșiți în evidență cu piese vestimentare unice și cât mai personale, la NaNaNa puteți realiza tricouri personalizate la comandă, pe care să le folosiți o perioadă cât mai lungă de timp. De ani de zile, această îmbrăcăminte a fost folosită de companii pentru a afișa un logo sau un mesaj. Astăzi, tricoul a rămas un mijloc foarte popular datorită numeroaselor avantaje pe care le aduce pentru companii, mai ales cea de unificare a grupului. Cu toate acestea, o atenție deosebită trebuie acordată calității sale, astfel încât strategia de comunicare prin așa-zisa uniformă să aibă succes. Astfel, la NaNaNa, atunci când realizăm tricouri personalizate, ne asigurăm că folosim numai tricouri de foarte bună calitate.

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker White

Îmbrăcămintea personalizată este un instrument de comunicare prin excelență deoarece este un articol vestimentar versatil, potrivit pentru toată lumea, bărbați, femei, copii și vârstnici. Practic, întrucât un tricou personalizat cu logo sau slogan rezistă în timp, iar comunicarea se poate extinde pe termen lung. Longevitatea impactului său asupra audienței este mai bună decât cea a televiziunii.

Cu un tricou personalizat, o companie își poate marca prezența pe piață și își poate optimiza notorietatea. Tricoul personalizat este un instrument de marketing ieftin și eficient. Costul acestuia variază în funcție de tipul de imprimare folosit și de calitatea țesăturii. În orice caz, investiția în haine personalizate aduce o economie financiară pentru o afacere decât realizarea unui spot publicitar. Este o soluție care oferă o rentabilitate bună a investiției.

Pentru ca firma să transmită o imagine pozitivă, mediul său de publicitate trebuie să fie de bună calitate. Materialul tricoului trebuie să fie confortabil de purtat, moale, rezistent și durabil. Ideal este, așadar, bumbacul. Finisajele trebuie să fie perfect îngrijite, o cusătură bine aliniată și rezistentă adaugă valoare îmbrăcămintei. Pentru a oferi mai mult confort, se recomanda alegerea etichetelor imprimate direct pe material.

Cine spune personalizarea tricourilor spune în mod automat imprimare textilă, iar la NaNaNa diferite posibilități de personalizare sunt disponibile pentru companie. Printre tehnicile de imprimare se numără imprimarea digitală pentru detalii clare, serigrafia, pentru a economisi bani și a obține culori vii și rezistente, flocare pentru a da mai multă valoare creației și pentru a obține finisaje frumoase sau broderii pentru a da o tendință șic tricoului. Principalul lucru este să definiți clar obiectivele de comunicare și să adaptați alegerea tricoului în funcție de utilizarea acestuia. Orice nevoie ați avea, la NaNaNa găsești mereu designeri pregătiți să vă ajute în ceea ce privește partea de personalizare tricouri, indiferent le dacă dorești pentru o companie sau pentru propria garderobă. NaNaNa este locul în care poți să îți manifești stilul vestimentar așa cum vrei, însă tot la noi puteți personaliza tricouri chiar și pentru firme și companii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *